Imorgon öppnar äntligen sommarcaféet i Narken! Under öppningshelgen 26-28/7 är dörrarna öppna kl. 13-19. Planen är att hålla caféet öppet under helgerna, men det kan komma att justeras efter behov och tillgång på personal. Vi återkommer med öppettider för kommande veckor längre fram.

Caféet ser lite annorlunda ut i år. Det är möblerat med gott om utrymme emellan borden både inne, ute på verandan och i tält på gårdsplanen. I år blir det ingen självservering utan allt beställs vid kassan och serveras av personalen. Vi har även utarbetat striktare hygien- och städrutiner för att minimera risken för smittspridning.

Tänk gärna på att hålla avstånd och att tvätta händerna. Om du upplever förkylningssymptom uppmanar vi att du väntar med att besöka oss.

Välkomna på en kopp kaffe, en laxmacka eller kanske en glass!

/ Cafégruppen