Narkaus

Cafétider v.29

Vi fortsätter med att hålla sommarcaféet öppet under helgen v.29:

Narkens Café
fr-sö 17-19/7
kl. 12-16

Nästa vecka, v.30, skulle den traditionella Narkenveckan ha gått av stapeln. Trots att många aktiviteter är omöjliga att genomföra kan vi lova att caféet i alla fall kommer att hålla öppet under veckan. Vi återkommer med öppettider inom kort.

/ Cafégruppen

1 kommentar

  1. Stefan Karlsson

    Det har sagts en miljard gånger, typ, att det är lite märkliga tider vi lever i, just nu, men tål att sägas igen, för det är ju så det är, men en positiv sak i allt ihop, slår det mig, är ju att vi ser hur viktigt kaféet är, för utan det skulle det kanske vara lite (för) stillsamt i byn. Likadant är det med Harrens Dag, midsommar- och medlemsfest, etc; det är kul att ses, helt enkelt, över en fika, Sverigekaka, laxmacka och prata skit på bron en stund (innan man återgår till det som verkligen räknas, laxfisket ?).

    Så, vi ses på kaféet nästa vecka, (nästan) precis som vanligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2022 Narken

Tema av Anders NorenUpp ↑