Narkaus

Narkenveckan 2020

Vi är väldigt glada över att kunna presentera programmet för årets Narkenvecka som i år erbjuder en rad utomhusaktiviteter!

Vi mjukstartar veckan redan på fredag 17/7 med att öppna caféet inför helgen. Fiket kommer sedan att hålla öppet dagligen under v.30, vilket blir den sista veckan med sommarcafé i byn för i år.

På onsdagen drar aktiviteterna igång med Språkbad där Eva Kvist ska hjälpa oss att utöka våra kunskaper i meänkieli genom att göra, lyssna och prata. Veckan fortsätter med Yxkastning och luftgevärsskytte på torsdagen, vilket även inkluderar en liten introduktion i yxkastning för nybörjare.

Fredagen innebär en repris av förra sommarens mycket uppskattade Kubbturnering och på lördagen ska det givetvis fiskas trots att Harrens Dag är inställd, så vi anordnar en Fisketävling vid Färjeläget. Veckan avslutas med Bagageloppis på skolan på söndagen.

Det kommer att hållas försäljning av hamburgare på skolan 23-25/7 medan aktiviteterna pågår.

För att förhindra smittspridning av Covid-19 har vi anpassat varje aktivitet och ber er besökare ta hand om er själva och varandra genom att hålla avstånd, tvätta händerna och stanna hemma om ni är sjuka.

Välkomna!

/ Narkens IF & Narkens Intresseförening

2 kommentarer

  1. Kommissarie Karlsson

    Enligt samstämmiga uppgiftslämnare fuskade vinnaren big time i yxkastningen idag. Vi vet inte hur det gått till men en kommission är tillsatt. Samtliga bybor kommer höras på skolan av kommissarie Karlsson. Slut meddelande.

  2. Stefan Karlsson

    Trots corona och regn och ingen fisketävling så blev det en Narkenvecka ändå. Och även om mycket saknades så var det ju ändå en bra vecka; vi träffades, drack kaffe, käkade bullar och glass och hamburgare och skvallrade om ditt och datt, precis (nästan) som vanligt. Bra jobbat, helt enkelt. Tack alla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2022 Narken

Tema av Anders NorenUpp ↑